Υφασμάτινες τσιμούχες

Οι τσιμούχες είναι σε χρήση σε εγκαταστάσεις όπου σωλήνες ατμού διεισδύουν το τοίχωμα του λέβητα. Η τσιμούχα εμποδίζει αποτελεσματικά τις θερμικές απώλειες και τη διαφυγή των αερίων. Επίσης επιτρέπει στο σωλήνα ή στην αντλία να διαστέλλονται και να συστέλλονται θερμικά, χωρίς να καταστραφεί το περιβάλλον κέλυφος.

Η LBH έχει εργαστεί για ένα χρονικό διάστημα σε μια εναλλακτική λύση για τις χαλύβδινες τσιμούχες – η οποία είναι μια καλή επιλογή όταν τοποθετηθεί σε ένα νεόχτιστο λέβητα, αλλά γίνεται ακριβό και δύσκολο για να δουλέψει με μετασκευές.

Η νέα εναλλακτική λύση – LBH υφασμάτινες τσιμούχες – έχει τα πλεονεκτήματά της, όταν ένα συμβατικό παρέμβυσμα του χάλυβα πρέπει να αντικατασταθεί. Η αντικατάσταση με LBH τσιμούχα είναι γρήγορη, εύκολη και φθηνή.

Η σύνθεση αποτελείται από ένα χυτευμένο μονωμένο κέλυφος, η οποία μονώνει έναντι των υψηλών θερμοκρασιών. Το εξωτερικό στρώμα είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος διαστολικός σύνδεσμος, ο οποίος λειτουργεί ως αεροστεγή μεμβράνη.

Η LBH υφασμάτινη τσιμούχα κατασκευάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί εύκολα να τυλίγεται γύρω από το σωλήνα και ως εκ τούτου να σφραγίζει.

Η κατά παραγγελία LBH υφασμάτινη τσιμούχα παραδίδεται σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα.

© Πράσινος Νικόλαος | Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Builders